Onze organisatie

Wij zijn het Sociaal wijkteam Leiden. Heeft u vragen of zorgen? Of heeft u hulp nodig? Dan zijn wij er voor u.

Organisatie

De Coöperatie Sociale wijkteams Leiden bestaat sinds 2017. De Coöperatie is opgericht door vier organisaties: Kwadraad, Radius, MEE Zuid-Holland Noord en Libertas Leiden. De directeuren van deze vier organisaties vormen het bestuur van de Coöperatie. De directeur van de Coöperatie legt verantwoording af aan het bestuur.

De medewerkers van de wijkteams zijn in dienst van deze vier organisaties en van de gemeente Leiden. Zij nemen samen veel deskundigheid mee, zoals maatschappelijk werk, geestelijke gezondheidszorg, ouderenadvies, welzijnswerk, participatie door (betaalde of vrijwillige) arbeid, leven met een beperking, etc.

In Leiden zijn zeven Sociale wijkteams. Coöperatie SWT Leiden, werkt in opdracht van de gemeente Leiden.

Moeder­organisaties

Raad van Advies

Bestuur en directie van de Coöperatie vergaderen twee keer per jaar met de Raad van Advies. Deze Raad bestaat uit leden die zijn benoemd op voordracht van de Wmo-cliëntenraad, de gemeente Leiden en de medewerkers.

Vacatures

Open sollicitatie
Wil je werken in een Sociaal wijkteam in Leiden?  Wij staan altijd open voor een gesprek. Een sociaal werker heeft een opleiding op minimaal hbo-niveau en bij voorkeur enkele jaren ervaring in ambulante begeleiding binnen het sociaal domein. Wil je meer informatie over het functieprofiel of actuele vacatures? Stuur een mail naar: infosociaalwijkteam@leiden.nl.

Vacatures
SWT Leiden heeft met enige regelmaat vacatures beschikbaar. De vacatures worden aangeboden op de websites van de aangesloten moederorganisaties:

Kwadraad – klik hier
MEE ZHN – klik hier
Radius Welzijn – klik hier
Libertas Leiden – klik hier
Gemeente Leiden – klik hier

Mijn tevredenheid

Wij willen graag weten of u tevreden bent over het sociaal wijkteam. U kunt hiervoor onze vragenlijst invullen via onderstaande knop.

Hulp nodig?

Het Sociaal wijkteam Leiden geeft u hulp en advies. Heeft u problemen? Een wijkteam bij u in de buurt kan u helpen.